欢迎光临广东成人高考报名网!有关于成人自考本科,自考大专,成人高考,学历提升,考取资格证书等,请免费咨询拨打24小时热线:18688958167!!!

广东成人高考报名网

我国石油大学(北京)网络教育专升本入学考试英语模仿试题

guodaadmin 发布时间:2021-10-19 14:43:42 历年真题 3 来源:广东成人高考报名网

入学考试(英语)

1.Professor Smith and Professor Brown will ___ in giving the class lectures.

A:exchange

B:alter

C:shift

D:alternate

[答案]:D

2.The boy slipped out of the room and headed for the swimming pool without his parents‘ .

A:command

B:conviction

C:consent

D:compromise

[答案]:C

3.I could just see a car in the distance, but I couldn‘t _____ what color it was.

A:look out

B:make out

C:get across

D:take after

[答案]:B

4.He has impressed his employers considerably and _____ he is soon to be promoted.

A:eventually

B:yet

C:finally

D:accordingly

[答案]:D

5.According to the psychoanalyst Sigmund Freud, wisdom comes from the _____ of maturity.

A: fulfillment

B:achievement

C:establishment

D:accomplishment

[答案]:B

6.The number of tickets _____ will be determined by the size of the stadium.

A:adaptable

B:acceptable

C:advisable

D:available

[答案]:D

7.The rocks are very big with _____ of colors on them.

A:bands

B:marks

C:rails

D:shapes

[答案]:A

8.There were no tickets _____ for Friday‘s performance.

A:preferable

B:possible

C:considerable

D:available

[答案]:D

9.The lost car of the Lees was found _____ in the woods off the highway.

A:vanished

B:abandoned

C:scattered

D:rejected

[答案]:B

10.How can we get this language point _____ to the students.

A:down

B:round

C:across

D:into

[答案]:C

11.This book gives a brief _____ of the history of the castle and details of the art collection in the main hall.

A:outline

B:reference

C:article

D:outlook

[答案]:A

12.John says that his present job does not provide him with enough _____ for his organizing ability.

A:scope

B:space

C:capacity

D:range

[答案]:A

13.I just managed to _____ a quick breath before I was sucked under the water by the passing boat.

A:snatch

B:scratch

C:scrape

D:scan

[答案]:A

14.As soon as the children were _____, their mother got them out of bed and into the bathroom.

A:woke

B:waken

C:wake

D:awake

[答案]:D

15.Jim was so badly burnt that at first they began to ____ of his life.

A:despair

B:designate

C:disappoint

D:despise

[答案]:A

16.Despite all the evidence to the contrary, the witness ____ that his story was true.

A:stuck out

B:stood out

C:kept down

D:held up

[答案]:A

17.The managing director took the _____ for the accident, although it was not really his fault.

A:guilt

B:charge

C:blame

D:accusation

[答案]:C

18.The worker agreed to ____ the strike if the company would satisfy their demands.

A:call for

B:call forth

C:call off

D:call up

[答案]:C

19.This is the _____ piano on which the composer created some of his greatest works.

A:actual

B:genuine

C:real

D:original

[答案]:A

20.My camera can be _____ to take pictures in cloudy or sunny conditions.

A:treated

B:adopted

C:adjusted

D:remedied

[答案]:C

学历教育热线:4001109500

(点击拨打)


点赞(0)
打赏

weinxin

进成人学历提高沟通群
与考生自在互动进行沟通、并且能直接与资深学历规划师、寻求辅导、回答。

返回顶部