欢迎光临广东成人高考报名网!有关于成人自考本科,自考大专,成人高考,学历提升,考取资格证书等,请免费咨询拨打24小时热线:18688958167!!!

广东成人高考报名网

我国石油大学(北京)网络教育入学考试高起点英语模仿试题

guodaadmin 发布时间:2021-10-19 14:45:00 历年真题 4 来源:广东成人高考报名网

入学考试(英语)

1.一You haven‘t been to Beijing, have you?

一______. How I wish to go there!

A.Yes, I have

B.Yes, I haven‘t

C.No, I have

D.I haven‘t

[答案]:D

2.I hate ______when people talk with their mouths full.

A.it

B. that

C. these

D. them

[答案]:A

3.Her mother‘s smile ________ me of a thing that happened many years ago.

A.felt

B.thought

C.reminded

D.minded

[答案]:C

4.Time is _______ and friendship is more valuable.

A.precious

B.price

C.money

D.golden

[答案]:A

5.The animal protection organization said that some tigers are now ________ and that they should be protected.

A.at the bottom

B.in hand

C.in danger

D.at risk

[答案]:C

6.In ______ Marx began to learn Russian.

A.a 1870

B.the 1870s

C.the year of 1870

D.1870s

[答案]:B

7.______ we know, there are 500 tigers found in nature.

A.So far as

B.As far

C.Just as

D.So long as

[答案]:A

8.Did you blame him for carelessness? Yes, but ______ it.

A.I‘d rather not have done

B.I‘d rather not do

C.I shouldn‘t do

D.I‘d better not do

[答案]:A

9.Could you tell me__________________?

______About two hours

A.how long it takes to fly to Guilin.

B.how long it took to fly to Guilin.

C.how long does it take to fly to Guilin

D.how long did it take to fly to Guilin?

[答案]:A

10.I had to buy __________these books because I didn’t know which one was the best.

A.both

B.none

C.neither

D.all

[答案]:D

11.I would ________ it if you could send me some copies of this book.

A.like

B.enjoy

C.love

D.appreciate

[答案]:D

12.His not attending school made his teacher very angry. But he made up a wonderful story to explain his ________.

A.acceptance

B.absence

C.presence

D.lack

[答案]:B

13.I’v got this really painful ear.

How long _______ you?

A.does it bother

B.was it bothering

C.would it bother

D.has it been bothering

[答案]:D

14.I started to study, but then a friend called.

That’s no excuse ________.

A.for not studying

B.not for studying

C.not studying

D.not to studying

[答案]:A

15.I think it is necessary for my 19-year-old son to have his own mobile phone, for I sometimes want to make sure if he _______ home for dinner.

A.come

B.comes

C.has come

D.will come

[答案]:D

16.Hearing the sad story, _______.

A.tears came to her eyes

B.her face turned pale

C.her eyes were full of tears

D.she couldn’t hold back her tears

[答案]:D

17.Nobody noticed the thief slip into the house because the lights happened to_____.

A.be put up

B.give in

C.be turned on

D.go out

[答案]:D

18.

一When can I come for the photos? I need them tomorrow afternoon.

一They _____ be ready by 12:00.

A.can

B.should

C.might

D.need

[答案]:B

19.

一Hi, Tracy, you look tired.

一I am tired .I ______ the living room all day.

A.painted

B.had painted

C.have been painting

D.have painted

[答案]:C

20.European football is played in 80 countries, _____ it the most popular sport in the world.

A.making

B.makes

C.make

D.to make

[答案]:A

21.一Will you stay for lunch?

一Sorry, _______ ,My brother is coming to see me.

A.I mustn‘t

B.I can‘t

C.I needn‘t

D.I won‘t

[答案]:B

22.— Would you please give him the paper the moment he ______?

— No problem.

A.arrives

B.will arrive

C.arrived

D.is arriving

[答案]:A

23.Why was he so hot when he got home?

He ________.

A.was running

B.is running

C.has been running

D.had been running

[答案]:D

24.There’s been an earthquake.

I know. At least a hundred people ________.

A.were to be killed

B.are said to have been killed

C.said to have been killed

D.are said to kill

[答案]:B

25.Professor White has written some short stories, but he is _____ known for his plays.

A.the best

B.more

C.better

D.the most

[答案]:C

26.

一Can I get you a cup of tea?

一_____.

A.That‘s very nice of you

B.With pleasure

C.You can, please

D.Thank you for the tea

[答案]:B

27.

After the Shenzhou VI capsule (太空舱 ) touched down, two astronauts succeeded in traveling around the earth, thus again _______ China is a global space power.

A.proving

B.to prove

C.to have proved

D.being proved

[答案]:A

28.______ with such great difficulty, Jack felt at a loss______.

A.facing; what to say

B.Faced; what to say

C.Having faced; how to tell

D.Being faced ; how to speak

[答案]:B

29.I‘d rather that you _________ go there with them..

A.don‘t

B.haven‘t

C.didn‘t

D.won’t

[答案]:C

30.If I _________ your brother yesterday, I would have told him the news.

A.did see

B.saw

C.would see

D.had seen

[答案]:D

学历教育热线:4001109500

(点击拨打)


点赞(0)
打赏

weinxin

进成人学历提高沟通群
与考生自在互动进行沟通、并且能直接与资深学历规划师、寻求辅导、回答。

返回顶部